למטבח הים תיכוני יש שם עולמי, כאחד המטבחים המגוונים ביותר, מטבח שמקורותיו פזורים על פני כל אגם הים התיכון ומגוון תרבויות ועמים.
בדיוק מהסיבה הזו, מסעדות ים תיכוניות נחשבות למסעדות המתאימות למגוון של סועדים היכולים למצוא בהם מאכלים מתאימים לחייך ולטעם האנין והמיוחד שלהם.
מאפייני מסעדה ים תיכונית
= טריות- במסעדות ים תיכוניות יש הקפדה על חומרי גלם טריים, עונתיים המאפיינים את התרבות הים תיכונית שבה, בעבר, רבים מחומרי הגלם היו מגודלים באופן עצמאי, ירקות, פירות ובשרים.
= אווירה לא פורמאלית- מסעדות אלו מציעות אווירה כללית נעימה, פתוחה, משוחררת אך גם מכובדת, היכולה להתאים לאירועים משפחתיים לא פורמליים וגם לאירועים עסקיים.
= מגוון- התפריט יכלול מגוון אפשרויות של מנות ראשונות, עיקריות ואחרונות, תוך כדי שילוב של טעמים.
מסעדה ים תיכונית בתל אביב
תל אביב מציעה אפשרויות קולינריות רבות ומגוונות, ניתן למצוא בה הכל מהכל ולכן נחמד לגלות את הפנינה הנקראת מסעדת באבא יאגה, מסעדה ייחודית בלב הנוף העירוני בסמוך לחוף הים בתל אביב.
באבא יאגה מציעה תפריט מגוון לסועדים ולאירועים מיוחדים, גם ממטעמי הים התיכון וגם ממטעמי המטבח האירופאי ובמיוחד המטבח המזרח האירופאי.
התאמות ים תיכוניות
במסעדת באבא יאגה מכירים את המגוון של המטבח הים תיכוני ולכן, עבור מי שמקיימים אירועים בגן האירועים של המסעדה, ניתן להתאים תפריט ייחודי, משלב טעמים, עדות ותרבויות, בהתייעצות עם שפית מובילה.
משקאות וקינוחים
אין מסעדה המכבדת את עצמה שלא מציעה תפריט קינוחים ומשקאות המשתלבים יחד ובסיום הארוחה. במסעדה עם מטעמים ים תיכוניים, קינוחים הם חלק אינטגרלי ובלתי נפרד מהארוחה ,יש כמעט צורך מיסטי לסיים את הארוחה עם משהו מתוק שמסכם ומסיים את הארוחה.
איך בוחרים מסעדה ים תיכונית בתל אביב?
בעידן הדיגיטלי של היום, פשוט, ניתן לחפש המלצות על ידי גורמים תרבות או קולינריה מוכרים כמו trip advisor, לצד חוות דעת וביקורות שאורחים וסועדים כתב באתרים כמו, גוגל ואחרים.
כמובן שאמצעי הבחירה המוצלח ביותר הוא, על בסיס חוות דעת מאנשים בהיכרות אישית שאכלו במקום בעצמם וחוות הדעת שלהם אמיתית ואותנטית.
סיכום
כולם אוהבים לאכול במסעדות, חווית השירות, אוכל לפי בחירה, אווירה שונה, כל אלו הם במוקד חווית האכילה והישיבה.
מסעדה כמו מסעדת באבא יאגה המציעה תפריט מכמה מטבחים תרבותיים, מאפשרת לכל סועד למצוא את המאכל והטעם שהוא מחפש ובכך לייצר לעצמו חווית בחירה קולינרית רחבה.